Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Gyors feltöltődés a Kiscsillag Kozmetikában!

Gyors feltöltődés a Kiscsillag Kozmetikában!

Nem tudsz hosszú órákra elszakadni otthonról vagy a munkahelyedről, mégis fontosnak tartod a bőröd ápoltságát? Látogass el a Kiscsillag Kozmetika XI. kerület szívében található szalonjába és vedd igénybe kényeztető mini kezelésünket vagy kényeztető Ilcsi masszázsunkat, melyek alig 40 percet vesznek igénybe, mégis óriási javulást jelenthetnek a bőröd számára!

Kényeztető mini kezelés
Ha nincs időd egy teljes tisztító arckezelésre, de mindenképp szeretnél kozmetikus segítségével megszépülni, akkor vedd igénybe a kényeztető mini kezelésünket a Kiscsillag Kozmetika XI. kerület szívében található szalonjában. A kezelés során három lépésben szépítünk meg. Elsőként lemosást kap az arcod, majd a bőrödhöz leginkább megfelelő peelinget (hámlasztót) használjuk, hogy a legkisebb szennyeződésektől és elhalt hámsejtektől is megszabadítsuk az arcod, a nyakad és a dekoltázsod.

Amikor már makulátlanul tiszta a bőröd, akkor érkezik az igazi varázslat egy alapos arcmasszázs formájában, az Ilcsi Szépítő Füvek bőrtípusodhoz leginkább passzoló arckrémével. A végeredmény: megújult arcbőr és kipihent lélek!
Mindenre van gyors megoldás!
Minél gyorsabban szeretnél regenerálódni? Akkor kényeztető Ilcsi masszázsunkat neked találtuk ki. A 40 perces kezelés során nemcsak megtisztítjuk az arcbőrödet, hanem egy nyugtató és egyben feltöltő masszázson is részt vehetsz, melynek során nemcsak az arcodat, hanem a nyakad, karjaid és a hátad izmai is szerepet kapnak. Kellemes olajos masszázskrémmel lazítjuk el őket. A feltöltődés és a ragyogás garantált.

Mindemellett azt se felejtsük el, hogy a szőrtelenítő kezeléseinket is minél gyorsabban és fájdalommentesen végezzük bőrt védelmező és nyugtató hatású gyanta segítségével.

Ráadásul, ha este buliba készülsz, vagy épp napközben hirtelen szükséged lenne egy szép, nappali sminkre, akkor is érdemes ellátogatnod hozzánk, csodás őszi sminkekkel várunk, melyeket az igényeidhez és az idődhöz szabunk neked!
Ne felejtsd el, ha többször szeretnéd igénybe venni kényeztető kezeléseinket, akkor érdemes bérletkártyát váltanod nálunk, hiszen így 20% kedvezményben részesülhetsz. A részletekért keress minket: Kiscsillag Kozmetika XI. kerület, Budapest, Budafoki út 43.

Kommentare

Beliebte Posts