Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Készüljünk együtt a karácsonyra!

Ugye milyen gyorsan rohan az idő? Már lassan itt az év vége és ezzel együtt a karácsony is! Nem tudod még, mit adhatnál szeretteidnek? Nekünk van egy tippünk! A Kiscsillag kozmetika 11. kerület központjában található szalonjában különböző ajándékutalványokat és bérleteket vásárolhatsz, melyekkel nemcsak másokat, hanem magadat is meglepheted! Segítünk a választásban, jó?

Ajándékkártya mindenkinek

Nem tudod, milyen ajándékkal lepd meg a lánytestvéredet, édesanyádat, barátnődet vagy akár egy kolléganődet? A szépség mindenki számára remek ajándék! Kedveskedj nekik egy ajándékkártyával, melyet bármilyen számukra fontos és hasznos kezelésre beválthatnak szakértő kozmetikusunknál. Az ajándékkártyánk tetszőlegesen választott összeggel tölthető fel és hat hónapon át felhasználható a Kiscsillag kozmetika 11. kerület szívében található szalonjában.

Legyen szó szőrtelenítésről, különböző arctisztító kezelésről vagy AHA-savas kezelésről, mindegyikre felhasználható. Ráadásul, nemcsak a kártya dekoratív, hanem a felhasználóját is még szebbé tesszük, ha azt szeretné, hiszen akár Karaja termékekkel készült nappali vagy alkalmi sminkre is beválthatja a kártyáját.

A szépség mellett pedig időt is ajándékozol szeretteid számára, hiszen nem kell sokat utazni ahhoz, hogy elérjen hozzánk, kozmetikánk a Móricz Zsigmond körtérről gyorsan megközelíthető.

Megajándékozhatunk téged is?

A nagy rohanásban sokszor megfeledkezünk arról, hogy magunkra is időt kell fordítanunk, éppen ezért azt tartjuk, hogy nemcsak érdemes, hanem szükséges is egy kicsit kiszakadni a mindennapokból és törődni a külsőnkkel. Van kedvenc kezelésed nálunk? Mit szólnál hozzá, ha 20% kedvezményt adnánk neked, mert újra és újra visszatérsz hozzánk?

Mit kell ezért tenned? Nincs más dolgod, mint bérletkártyát váltani a kedvenc kezelésedre, legyen az akár masszázs, peeling vagy szőrtelenítés. A bérleted 6 alkalomra szól és összesen 20% kedvezményt kapsz ezért a kezelések árából. Az így megmaradt összeget akár magadra is fordíthatod, vagy karácsonyi ajándékokat is vehetsz belőle - így mindenki jól jár!

Szeretnél még több ajándékötletet kapni? Vagy egyszerűen csak profi kozmetikusra lenne szükséged? Keress minket! Kiscsillag Kozmetika 11. kerület, Budapest, Budafoki út 43

Kommentare

Beliebte Posts