Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

20% kedvezmény

Térj vissza hozzánk és kapj 20% kedvezményt!
Szeretnél kedvezményt kapni a kedvenc kezelésed árából a Kiscsillag Kozmetika Budapest szívében található szalonjában? Akkor most figyelj, mert az őszi szél idefújt egy újdonságot neked: ezentúl lehetőséged van hat alkalmas bérletkártyát váltani bármelyik általad választott kezelésre nálunk! Hogyan? Most megtudhatod!

Jutalmazzuk a hűséget!
Bizony, a szépítő kúráknak akkor van igazán hatásuk, ha huzamosabb időn át újra és újra megismételjük őket. Szeretnéd, ha ősszel is makulátlan lenne a bőröd? Van egy jó hírünk! Bármelyik legyen is a kedvenc szolgáltatásod a Kiscsillag Kozmetika Budapest központjában található szalonjában, 20% kedvezményt kaphatsz az árából, ha bérletet váltasz nálunk!

A bérlet 6 alkalomra szól az általad választott kezelésből, egyetlen feltétele csupán, hogy az első kezeléstől számított hat hónapon belül fel kell használni. Ezzel is szeretnénk motiválni, hogy fordíts időt az arcbőröd ápolására, és bármennyire is rohanósak a mindennapok, térj vissza hozzánk bizonyos időközönként.

Szépülj olcsóbban!

Milyen kezelések közül választhatsz? A kínálatunkban található összes szolgáltatásra váltható bérlet, legyen szó arckezelésről, szőrtelenítésről vagy akár sminkelésről. Csak rajtad áll, hogy melyik az a kezelés, melyet újra és újra igénybe szeretnél venni.

Ám ha elfogadsz egy ajánlatot, a hideg, őszi napok beköszöntével érdemes felfrissíteni az arcbőrödet, amihez leginkább tisztító és kényeztető arckezeléseinket ajánljuk. Ezek során nemcsak megtisztítjuk az arcbőrödet, hanem Ilcsi Szépítő Füvek termékek használatával hidratáljuk is és feltöltjük értékes tápanyagokkal.

Érdemes az év végi rohanás közben egy kis pihenésre is időt fordítani. Csupán 40 perc alatt ellazulhatsz és regenerálhatod a bőrödet kényeztető Ilcsi masszázsunk segítségével. És persze, a szőrtelenítésről sem szabad megfeledkezni. Legyen szó bajusz és szemöldök gyantáról, a végtagok, vagy akár a kényesebb területek szőrtelenítéséről, bármit választhatsz!

Bármelyik mellett is döntesz, mi várunk szeretettel! Ha pedig segítségre lenne szükséged, hogy eligazodj a szépítő kezelések közt, fordulj hozzánk bizalommal - szakértőnk segítségedre lesz! Kiscsillag Kozmetika Budapest, Budafoki út 43.

Kommentare

Beliebte Posts