Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Töltődj fel nálunk az Ilcsi Szépítő Füvekkel!

Töltődj fel nálunk az Ilcsi Szépítő Füvekkel!
Hallottál már az Ilcsi Szépítő Füvek natúr termékeiről, de még nem volt alkalmad kipróbálni ezeket a kiváló kozmetikumokat? Akkor itt az ideje, hogy ellátogass hozzánk, hiszen a Kiscsillag kozmetika az egyike azon szalonoknak, mely az Ilcsi Kozmetika Budapest minősítést tudhatja magáénak.

Ilcsi néni 100% natúr termékeit nemcsak megvásárolhatod nálunk, hanem a kezelések során is felhasználjuk őket, hogy a természet erejével szépítsünk meg téged tisztító vagy épp kényeztető kezeléseink során!
A hozzád illő szépségápolási termékek

Sokan említik, hogy az egyik hátránya ezeknek a kozmetikumoknak, hogy nehezen elérhetők, hiszen csak kozmetikusokon keresztül vásárolhatjuk meg őket. Ám ez inkább előny, hiszen rengeteg termék van, melyet levehetsz a drogériák polcairól, ám nem biztos, hogy jól illeszkednek a bőröd típusához és állapotához.

Ezzel szemben, ha ellátogatsz a Kiscsillag kozmetikába, szakértő kozmetikusunk egy rövid konzultáció után bemutatja neked a leginkább hozzád illő Ilcsi kozmetikumokat, mellyel nemcsak a kezelések történnek, hanem haza is viheted őket. Így nem kell a véletlenre bíznod a kozmetikumaid hatásfokát és pénzt sem kell kidobnod az ablakon, hiszen szakértőnk a lehető leghatásosabb kezelési csomagot állítja össze neked.

Ráadásul, nem kell messzire menned, ha fővárosi vagy, hiszen ez az Ilcsi kozmetika Budapest egyik legjobban megközelíthető pontján fekszik, közel a 4-es metró két megállójához, a Móricz Zsigmond körtérhez és a Gellért térhez!

Dőlj hátra és szépülj az Ilcsivel!

Azonban nem kell hazavinned egyetlen terméket sem, ahhoz hogy kipróbáld az Ilcsi Szépítő Füvek termékeit, hiszen a Kiscsillag Kozmetika kezelései során szinte mindig felbukkannak ezek a termékek, legyen szó tisztító arckezeléseinkről vagy kényeztető mini kezelésünkről. Ám akkor is átélheted a natúr kozmetikumok erejét, ha egy kényeztető masszázst szeretnél, hiszen a lemosáshoz használt termékektől a masszázskrémig minden felhasznált krém és olaj az Ilcsi Szépítő Füvektől érkezik!

Szeretnéd kipróbálni legújabb Ilcsi kezeléseinket vagy csak egyszerűen megtudni, hogy milyen kozmetikumok illenek leginkább hozzád? Szakértőnk szeretettel vár! Kiscsillag Ilcsi Kozmetika Budapest, Budafoki út 43

Kommentare

Beliebte Posts