Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

C-vitamin: nemcsak megfázásra!

C-vitamin: nemcsak megfázásra!

Tudtad, hogy a C-vitamin segítségével nemcsak az immunrendszeredet turbózhatod fel, hanem a bőrödre is remek hatással lehet? Telis-tele vannak antioxidánsokkal, melyek ragyogóbbá teszik az arcbőrödet, elősegítik a kollagén termelést és az E-vitamin regenerációjában is fontos szerepet játszik ez a csodás vitamin. Most az Ilcsi kozmetikumok közül mutatunk be néhány olyat, melyek telis-tele vannak vele.

Ne harapj citromba!

Amikor C-vitaminról beszélünk, sokan a citromot említik az egyik fő forrásaként, ám az Ilcsi Szépítő Füvek vitaminos termékei közt sokkal jobb forrásokat találhatunk, ha fel szeretnénk tölteni az arcbőrünket. Az egyik klasszikus C-vitaminos termék a csipkebogyó habkrém, melyek már hosszú évek óta megtalálható a cég kínálatában. Nem csoda, hogy ilyen sikeres, hiszen természetes fő összetevői (csipkebogyó, kukoricaolaj és C-vitamin) hidratálják és nyugtatják az arcbőrt. Remekül alkalmazható érzékeny, túlzott faggyúmirigy működéssel küzdő arcbőrön.

Az Ilcsi kozmetikumok közt azonban más vitaminnal teli krémet is találhatunk! A szőlő ősszejtes bőrmegújító hidratáló krémet az érettebb bőrre ajánljuk, hiszen a C-vitamin és a szőlőmagolaj együttes erejével hatásosan felléphetünk az újabb ráncok megjelenése ellen, ráadásul a bőr ellenálló képességét is erősíti!

Különleges Ilcsi kozmetikumok  

Már szó esett a csipkebogyó áldásos hatásáról, ám nemcsak a habkrém kedvelt összetevője ez a fantasztikus kis bogyó, hanem szérum is készült belőle. A ROZI névre keresztelt készítmény telis-tele van C-vitaminnal, gyorsan és hatásosan nyugtatja meg a gyulladt bőrt. Remekül kiegészíti a csipkebogyó zselé hatását is, mely normalizálja a faggyútermelést, csökkenti az akné kialakulásának veszélyét és pattanások ellen is felveszi a kesztyűt.

Egy kis pezsgő szépségápolásra vágysz? Akkor neked találták ki a vitaminos pezsgőport, ami ebben az őszi hidegben egészen biztosan feltölt vitaminokkal, csak annyit kell tenned, hogy hozzákever bármelyik Ilcsi arczseléhez, felkened, a végeredmény pedig elképesztő lesz: feszes és hidratált bőr a C-vitaminból kölcsönzött ragyogással!
Kíváncsi vagy, hogy melyik C-vitaminos Ilcsi kozmetikum illik hozzád leginkább? Látogass el hozzánk és szakértői segítséggel vezetünk be az Ilcsi Szépítő Füvek világába!

Kommentare

Beliebte Posts