Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Tippek és trükkök a következő arckezelésedre!

Tippek és trükkök a következő arckezelésedre!

Tudtad, milyen kapcsolatban van egymással az arctisztítás és a sport? Tudtad ,hogyha menstruáció alatt kezelteted az arcbőrödet, érdemesebb kényeztető arckezelést választani?  A Kiscsillag Kozmetika XI. kerület központjában található szalonjában nap mint nap ellátjuk vendégeinket hasznos tanácsokkal, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az arckezeléseikből és most néhány tippet veled is megosztunk!

Mikor válassz inkább csak kényeztető arckezelést?

Bizony vannak azok a bizonyos nehéz napok a hölgyek életében, amikor érdemes inkább kényeztető arckezelést választani a tisztító arckezelés helyett. Hogy miért? A menstruáció alatt a hormonjaid miatt hajlamosabb a bőröd a begyulladásra, és az arctisztítás fájdalmasabb élmény lehet a megszokottól. 

Érdemes a tisztító kezelést inkább a menszeszed utánra hagyni és inkább egy kellemest masszázst választani helyette. Hidd el, a Kiscsillag Kozmetika XI. kerület szívében található szalonjában akkor is lesz még időpont a szépítkezésre.

Szintén érdemes elnapolni a tisztító kezelést, ha herpesz jelentkezett, hiszen egy alapos kezelés során apró sebek jelentkeznek a pattanások, mitesszerek eltávolítása során, melyeken keresztül az egész arcodra átterjedhet a herpesz fertőzés. Mindemellett, ha védeni szeretnéd a bőrödet és a legtöbbet hoznád ki belőle, akkor arctisztító kezelés után néhány napig a megerőltető sportokat is kerüld el, hogy elkerüld az esetleges bőrgyulladás veszélyét!

Szépülj, de okosan!Nem szereted kihúzni a szemöldöködet, mégis szeretnéd, ha látványos keretet kapna az arcod? Akkor a szemöldökfestés neked való! Viszont, ha egy eseményre készülsz, semmiképp se egy-két nappal előtte festess, hiszen ennyi idő alatt nem kopik még le teljesen a felesleges festék, ha igazán természetes végeredménnyel szeretnél megjelenni, akkor a nagy esemény előtt körülbelül egy-két nappal látogass el hozzánk. A végeredmény csodálatos szemöldök és az ismerőseid irigykedő tekintete!

Szeretnél szakértő kozmetikus kezei közt szépülni? Látogass el hozzánk: Kiscsillag Kozmetika XI. kerület,  
Budapest, Budafoki út 43.

Kommentare

Beliebte Posts