Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Adjon szépséget karácsonra az Ilcsi Szépítő Füvekkel!

Adjon szépséget karácsonra az Ilcsi Szépítő Füvekkel!
Az Ilcsi Szépítőfüvek testápolói, illetve kéz- és lábápolói remek karácsonyi ajándékot is jelentenek. Adj te is szépséget ajándékba az ünnepekkor! Most megmutatjuk, mely termékeket érdemes beszerezned, hiszen ne feledd, a Kiscsillag is egy Ilcsi kozmetika Budapest szívében, ahol rengeteg fantasztikus natúr termék vár rád ,hogy kipróbáld!

Testápolók minden problémára
Bár vannak, akik azt tartják, hogy testápolót és más szépségápolási szert ajándékozni karácsonykor nem több, mint lustaság, az Ilcsi Szépítő Füvek kínálata erre rácáfol. 100% természetes termékeket ajándékozni inkább az odafigyelést jelenti, hiszen ezek a termékek minőségi összetevőket tartalmaznak, éppen ezért igazán pozitív hatással vannak a bőrünkre.
Szeretnéd tudni, hogy melyik testápoló illik leginkább hozzád? Vagy szeretnéd valamelyik szerettedet meglepni Ilcsi termékekkel? Látogass el hozzánk, hiszen a Kiscsillag is egy Ilcsi kozmetika Budapest központjában.

Mit érdemes választani az Ilcsi Szépítő Füvek kínálatából? Az egyik legkedveltebb Ilcsi termék a Rózsa testápoló, ami rózsaszirmokból és rózsaolajból készült, remekül hidratálja a száraz, vízhiányos bőrt, mindemellett kellemes rózsaillata a lelket is felpezsdíti. Egy másik kedvenc a Flavonoid extra testápoló, ami tele van vitaminokkal és antioxidánsokkal, így gyorsan regenerálja a bőrt, selymes tapintásúvá és friss illatúvá varázsolja azt.

A leghidegebb napokra
A téli hidegben bizony könnyen kiszárad a kézbőrünk, éppen ezért érdemes ilyen termékeket is ajándékozni. Az Ilcsi Csicsókás kéz- és lábápoló krémje remekül hidratálja és táplálja a bőrt, az olyan összetevők, mint körömvirág, a kukoricaolaj, a ricinusolaj vagy a nevét adó csicsóka pillanatok alatt puhává és selymessé varázsolják a bőrt.

Szintén a nagy hidegben hozhat egy kis felpezsdülést a vérpezsdítő testápoló, mely minden bőrtípusra ajánlott, főként a cellulit és a striák kezelésére használják, mindemellett karotin-, bioflavon- és tokoferol tartalma erősíti és szépíti a bőrt, mindemellett a vérkeringést is felgyorsítja.

Tudj meg még többet natúr kozmetikumainkról: ez az Ilcsi kozmetika Budapest szívében téged is vár! Kiscsillag Kozmetika (Lemonhead Szépségszalon), Budapest, Budafoki út 43.

Kommentare

Beliebte Posts