Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Készítsd fel a bőröd az ünnepekre!

Készítsd fel a bőröd az ünnepekre!
A karácsony és a szilveszter közeledtével bizony egyre sűrűbb a tennivalók listája és nem mindig jut időnk a szépségápolásra. Szeretnéd tudni, hogy hogyan őrizheted meg az arcbőröd ragyogását egész decemberben? Akkor látogass el a Kiscsillag Kozmetika 11. kerület központjában található szalonjában, ahol a legjobb szakemberekkel és minőségi kezelésekkel várunk az ünnepi időszakban is!

Minimális idő, maximális szépség
Gyors, szépítő kezeléseink alkalmával alig egy óra alatt nemcsak testileg, hanem lelkileg is feltöltődhetsz! Kényeztető mini kezelésünk során alaposan lemossuk az arcbőrödet, majd az arcradírozás során megszabadítjuk az elhalt hámsejtektől és más szennyeződésektől. Ám a java még hátra van, hiszen a kezelés végén az Ilcsi Szépítő Füvek bőrödhöz leginkább illő termékével Ilcsi arcmasszázsra kerül sor.

Szeretnél kiszakadni egy kicsit a mindennapokból? Akkor a kényeztető Ilcsi masszázsunkat neked találtuk ki! Az arctisztítás és a peeling ez esetben is a csomag része, ám a befejezés során olajos masszázzsal lazítjuk el a karjaidat, a hátadat, a nyakadat és az arcizmaidat! Ha pedig van még egy kis időd, akkor egészítsd ki a szépítő kezelésedet egy aromaterápiás arckezeléssel, melynek során akár az ünnepek illatát is megidézhetjük neked a szépülésed mellé. Szépülj és lazulj el egyszerrel nálunk!

Ráadásul, nem kell messzire utaznod, csak a Móricz Zsigmond körtérig, hiszen gyors, kényeztető kezeléseinkre a Kiscsillag Kozmetika 11. kerület központjában található szalonjában kerül sor!

Otthoni praktikák
Instant ragyogásra van szükséged? Akkor bizony egy jó minőségű hidratáló krém kell neked, mely nemcsak egészséges fényt ad a bőrödnek, hanem a téli hidegben megvéd az időjárás viszontagságaitól is! Ha biztosra akarsz menni, kérd ki szakértő kozmetikusunk véleményét és válaszd a 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó Ilcsi krémek egyikét!

Ha egy gyors, szépítő arckezelésre vágysz vagy Ilcsi Szépítő Füvek termékeket szeretnél vásárolni? Akkor jelentkezz be hozzánk időben, hiszen az ünnepek közeledtével egyre kevesebb a szabad időpont! Kiscsillag Kozmetika 11. kerület, Budapest, Budafoki út 43.

Kommentare

Beliebte Posts