Direkt zum Hauptbereich

Video Specials

Die Lagerung von freiverkäuflichen Arzneimitteln

Freiverkäufliche Arzneimittel sind Waren besonderer Art. Während viele Vorschriften zu Lebensmitteln im LFGB (Lebensmittel-, Bedarfsgegenstände- und Futtermittelgesetz) geregelt sind, gibt es für Arzneimittel ein eigenes Gesetz, das AMG (Arzneimittelgesetz). Ein wichtiger Punkt im Umgang mit   Arzneimitteln und bei deren Verkauf ist die Lagerung, sowohl auf der Verkaufsfläche als auch in Lagerräumen. Das AMG verweist auf die Vorschriften für die Lagerung, die im Arzneibuch bzw. den Arzneibüchern stehen. Darüber hinaus finden Sie Angaben zur Lagerung auch auf der Verpackung von (freiverkäuflichen) Arzneimitteln . Wichtig sind hier vor allem die Temperatur und Luftfeuchtigkeit. Manche Medikamente können bei Raumtemperatur gelagert werden, andere auch bei sehr niedrigen oder hohen Temperaturen. Die Luftfeuchtigkeit muss sich stets in einem “normalen” Spielraum bewegen. Ein Beispiel: getrocknete Arzneikräuter dürfen nicht über 25° C gelagert werden, allerdings auch nicht unter 2

Előzd meg az öregedés jeleit Ilcsi kozmetikumok segítségével!

Előzd meg az öregedés jeleit Ilcsi kozmetikumok segítségével!

Az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, ám akár már a húszas éveidben is tehetsz az ellen, hogy idő előtt ráncok éktelenkedjenek az arcodon. A harcban pedig igazi természetes segítséget jelentenek az Ilcsi kozmetikumok, hiszen anti-ageing termékeik olyan natúrkozmetikumok, melyeket a bőröd egyenesen imádni fog.

A megelőzést időben kell kezdeni!
Sokan azt hiszik, hogy a ránctalanítók és az anti-ageing termékek használatát akkor kell megkezdeni, mikor az első ráncok megjelennek, ám ez nem teljesen igaz. Az anti-ageing, vagyis öregedésgátló termékekkel már a húszas éveink közepén érdemes megismerkedni, hiszen a használatukkal már az első, apróbb ráncok megjelenését is megelőzhetjük.
Az öregedés jeleinek megelőzésére érdemes olyan kozmetikumokat alkalmaznunk, melyek nincsenek tele vegyi anyagokkal és tartósítószerekkel, mindemellett nem nehezítik el az arcbőrünket. Az Ilcsi kozmetikumok olyan natúr termékek, melyek friss gyümölcs-, zöldség és gyógynövény kivonatokkal készülnek és csak is olyan hozzávalókat tartalmaznak, melyek jót tesznek az arcbőrödnek és aktívan veszik fel a harcot az első ráncok ellen is.

Természetes összetevőkkel a fiatalságért
Az Ilcsi Szépítő Füvek legismertebb öregedésgátló termékei, mint például az Anti-ageing & Hyaluron zselé, hidratáló vagy épp szemránckrém olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint például az alga, a ginkgó, a körömvirág, a zsurló vagy a kukoricaolaj. Ezek használatával a vízhiányos bőrünket hidratálttá és feszessé varázsolhatjuk, mindemellett a hyaluronsav aktívan felveszi a harcot az idő múlásával: kisimítja az apró ráncokat az arcodon.

Az érettebb arcbőrök számára is kínál fiatalító alternatívákat az Ilcsi Szépítő Füvek. A Fitoösztrogénes hidratáló krémjük telis-tele van ricinusolajjal, körömvirág kivonattal és szőlőmagból nyert antioxidánsokkal, mindemellett nagy arányban tartalmaz linosavakat, melyek a mélyrétegi vízhiányos és erősen ráncosodó arcbőrt is feltöltik és fiatalosabbá varázsolják.

Szeretnéd tudni, hogy melyik anti-aging készítmény a megfelelő számodra az Ilcsi kozmetikumok közül? Akkor látogass el a Kiscsillag Kozmetikába és szakértőnk egy rövid konzultáció után megmutatja a bőrödhöz leginkább illő termékeket.

Kommentare

Beliebte Posts